19 March 2009

Ai putea renunta la frigider, pentru totdeauna?

Potrivit unei stiri publicate recent in New York Times, un procent mic, dar in crestere din populatia americana a decis sa scoata frigiderul din priza; definitiv. Economia de carbon – ca sa nu mai vorbim de cea la electricitate – nu este nici pe departe una semnificativa, si totusi, unii cred ca este un pas fundamental pentru salvarea planetei. Gurile rele spun insa ca renuntand la frigider ai putea face mai mult rau decat bine, avand in vedere ca acest lucru implica mai multe drumuri (cu masina) la supermarket si in ultima instanta, mai multa mancare aruncata la gunoi.

2 comentarii
  1. Ficherman

    Decit sa scoatem frigiderele din prize,mai bine ar fi costruirea la scara larga a aparatelor ce produc ecologic curentul.Putinduse capta prin mai multe procedee curentul(eolian,forta mareelor,curentzii oceanici etc) lucruri ce le putem afla de la mult stimatul Jacque Fresco colaborator (cred ca) al faimosului proiect “VENUS”. vezi Documentarele Zeitgeist,Zeitgeist Adenddum,
    Jacque Fresco and The Venus Project si mai noul Zeitgeist 3(ce se intituleaza frica ori iubire).Eu am ramas mut dupa ce am vizionat aceste documentare. In partea doua este citat si celebrul Kishnamurti,om ce a pus pe ginduri multa lume. Ma bucur deasemenea ca avem internetul cu acest flux de informatzii ce cred eu ca poate vom putea schimba lumea si o vom salva inainte de a fi prea tirziu.Cu stima si respect.

  2. Alexandra

    Hai sa nu exageram cu ecologia asta. Suntem toti ecologi dar plini de eczeme:))

Lasa si tu un comentariu