1 July 2009

Cantecul Pamantului

Nu stiu daca voi ati fost/sunteti admiratori ai lui Michael Jackson. Dar, pentru ca, in zilele acestea, multi se gandesc la el, m-am gandit si eu, vrand-nevrand, luata de valul amintirilor si al regretelor colective. Mi-am adus aminte ca m-a mirat intotdeauna strania nepotrivire dintre ceea ce parea sa gandeasca despre ecologism, mediu, stil de viata verde etc. – asa cum se reflecta acest lucru in unele dintre cantecele lui – si apucaturile de vedeta cheltuitoare, cu aparitii stralucitoare si extravagante costisitoare.

Ciudata contradictie, una dintre multele care ii defineau felul de a fi, atat cat il puteam noi cunoaste. Acum, ca s-a dus, vom avea si mai putine sanse de a-i intelege pe deplin personalitatea.

Dar, pentru cei carora le-a fost drag omul si/sau muzica sa, hai sa ne amintim de el intr-un context potrivit cu spiritul acestui blog: miscatoarele imagini ale videoclipului Earth Song.

5 comentarii
 1. Mircea Badea

  Ador acest videoclip!

 2. Alex

  O sa imi fie mereu dor de el.Unii l-au crezut ciudat dar eu cred ca era la fel ca toti oamenii,cu sentimente.Michael Jackson o sa-mi ramana mereu in inima mea.

 3. Ovidel

  Frumos videoclip!

 4. Ioana

  Michael jackson a fost o persoana buna, atat prin muzica lui plina de mesaje si prin multele lui acte de caritate, fiind vedeta cu cel mai mare numar al acestor acte.
  Videoclipul e miscator, la fel si cantecul.
  Sper sa ne sensibilizeze pe toti!
  R.I.P. MJ

 5. MirelaD

  Michael a fost , este si va fi un cumul de talente si bunatate. Nu il vom uita niciodata

Lasa si tu un comentariu